Nyheter

N62 och Infoflex Data inleder samarbete

Infoflex Data inleder samarbete med molnleverantören N62 i Sundsvall som innebär att deras kunder kan köra INFOFLEX FORDON i molnet. Upplägget innebär en enklare och säkrare miljö för deras affärssystem där N62 ansvarar för drift och säkerhetskopiering av molnservrar. INFOFLEX FORDON är ett komplett program för verkstäder, återförsäljare och butiker inom fordonsbranschen.

Norrpartner väljer N62

Norrpartner väljer att flytta all sin IT-drift till N62 vilket innebär att det sätts upp en helt ny servermiljö i N62s datacenter i Sundsvall för deras verksamhet. Norrpartner levererar pausprodukter och förbrukningsmaterial, enkelt och anpassat för just din arbetsplats.

Norrlands Hall & Kapell

Norrlands Hall & Kapell har valt N62 för drift och support av hela sin IT-miljö med servrar, datorer med kringutrustning, nätverk och bredband. Norrlands Hall & Kapell har täckt och skyddat utrustning och tillgångar sedan 1997. Detta genom de produkter vi producerar så som: halldukar, väderskydd, tältdukar, presenningar, kapell och mycket annat.

Copyl väljer N62

Copyl väljer N62 för drift av sin molntjänst. Copyl är resursplanering i molnet med ärendehantering, tidrapportering, kompetenshantering, säljstöd, fastighetssystem och är dynamiskt anpassningsbart till er verksamhets behov. Vid frågor kontakta Rolf Bäck tel: 070-377 68 20, e-post: rolf.back@copyl.se