Om N62

Om N62
Företaget startade hösten 2009 och vi har idag nio medarbetare som fokuserar på att göra Er IT-vardag lättare. Ända sedan starten har vi levererat huvuddelen av våra tjänster utan bindningstider.
N62s målsättning är att vara bästa leverantören av kostnadseffektiva tjänster och anpassade lösningar för företag. Vi ska leverera det som är rätt för Er!

Vi har lång erfarenhet av drift och support av tjänster inom IT-infrastruktur och datakommunikation. Övervakning, struktur och rutiner är våra grundstenar för att ha bra kontroll över våra leveranser. Vi kan även hjälpa till med produktionssättningsrutiner och att designa lösningar för produktionskritiska system.

Hos oss är det enkelt att vara kund oavsett om man kan mycket eller lite inom IT. Vi vill vara det naturliga valet när ni behöver hjälp med Era IT-miljöer. Många av våra kunder ser oss som sin egen IT-avdelning.

Våra produktionsmiljöer finns i drifthallar i Sundsvall och vi kan erbjuda kompletta lösningar med hög tillgänglighet mot Internet med redundanta produktionsmiljöer.